Crowdfunding TM-centrum

Voor jou en ons allemaal

Video afspelen

€ 172.781

69% ingezameld van het doel: €250.000

158

donateurs

dagen te gaan

Delen:

Uniek voor Nederland. Uniek voor Europa! Het Sidhadorp in Lelystad heeft als doel om door middel van Transcendente Meditatie een invloed van vrede en verbinding te creëren: zowel voor het individu als voor het bewustzijn van de gehele samenleving. Met het nieuwe TM-centrum dragen wij hieraan bij.

Het Sidhadorp bestaat al meer dan 35 jaar! Een hele prestatie en dat willen we voortzetten. Om te blijven bestaan hebben we mooie plannen voor vernieuwing en uitbreiding. Want…
“Het is de aard van het leven om te groeien.”

Allereerst gaan we een nieuw, groter, aangenamer centrum bouwen. De plannen liggen klaar, de bouwtekeningen zijn door de gemeente goedgekeurd en de bewoners en betrokkenen hebben al meer dan 60% van de projectkosten bij elkaar gekregen. Aan enthousiasme geen gebrek.

En nu hebben we jouw hulp nodig! Als 400 mensen €200 bijdragen kunnen we al snel beginnen met bouwen, en alle donateurs en belangstellenden dit jaar nog welkom heten in het nieuwe TM-centrum. Elke bijdrage groot of klein, brengt ons dichter bij dit doel.

Met deze fijne, grote ruimte voor TM-instructies, groepsmeditaties en nationale meditatie weekenden, zullen we nog meer gaan betekenen voor heel Nederland. Draag graag bij aan dit project voor een positieve boost voor ons allemaal.

Dit project wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers. Alle bijdragen gaan direct naar de bouw en de inrichting van dit centrum voor Transcendente Meditatie. Als je ervoor kiest kun je ook een beloning ontvangen als tegenprestatie. Kies graag uit de lijst hiernaast.

Een donatie aan dit project is aftrekbaar voor de belasting. Volg de ontwikkelingen van deze crowdfunding op de socialmedia kanalen en hou onze nieuwsbrief in de gaten. 
 
 

Tegenprestaties

(optioneel)

Bij 90% van het streefbedrag ontvang je de tegenprestatie.

 • Een boek naar keuze
 • 10% korting op een Gevorderde TM techniek Of
 • Een TM weekend / WPA
 • Een TM weekend / WPA inclusief maaltijden
  Of
 • 15% korting op een Gevorderde TM techniek
 • Een TM weekend / WPA inclusief maaltijden + Overnachting in een gastenappartement
  Of
 • 15% korting op een Gevorderde TM techniek + 4 maaltijden
 • Een boek naar keuze
 • Een boek naar keuze
 • Allereerste TM weekend/ WPA in het centrum + overnachting in een gastenappartement + 4 maaltijden
  Of
 • 20% korting op een Gevorderde TM techniek + overnachting in een gastenappartement + 4 maaltijden
 • Samen het verschil maken

  Mediteren heeft impact op de wereld. Het zorgt voor meer rust en harmonie in de samenleving. De positieve effecten van TM op het collectief bewustzijn vormen het uitgangspunt van het bestaan van het Sidhadorp. Met het nieuwe TM-centrum breiden we uit. Hierdoor trekken we meer mensen aan en maken we samen het verschil. Jouw bijdrage voor dit centrum heeft hiermee impact voor de hele samenleving.

  What's in it for you?

  Door de ligging, de ruimte en de stilte wordt dit de ideale plek om samen dagelijks te mediteren.

  Er komt een aparte ruimte voor het geven van de TM-instructies en persoonlijke begeleiding.

  Er worden regelmatig meditatie- weekenden gegeven o.a: TM Together weekenden en WPA (World Peace Assembly).

  Kennis over de groei van bewustzijn vormen een belangrijke ondersteuning van de meditatie-ervaring. Zoals Ayurveda, Vedische architectuur, gevorderde technieken en meer.

  Elke zomer wordt er één week georganiseerd vol met TM gerelateerde activiteiten. Een combinatie van yoga, meditatie, kennis en fun.

  Het TM-centrum in de meditatie-wijk in Lelystad zal bijdragen aan de TM-community en daarbij mensen uit het hele land aantrekken om samen te mediteren en de harmonie ervaren.

  Thuis met de natuur

  Bij de bouw van ons nieuw centrum gaan we zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruiken. De constructie en ontwerp voldoen ook aan de strenge energienormen. Maar wij gaan een stapje verder door toepassing van de principes van de eeuwenoude Vedische architectuur. Daardoor bouwen we ‘met de natuur mee’ door onder ander rekening te houden met de kwaliteit van het zonlicht, de draaiing van de aarde en de menselijke proporties. Zo voelt iedereen zich meteen thuis in het centrum… het mediteert voor jou!

  Neem een kijkje

  Op de hoogte blijven van de crowdfunding?
  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  We nemen je mee in het proces naar het einddoel